chefsekretær
Administration, organisation og koordinering

Erhvervserfaring

Projektledelse på Center for Selvstændig Bolig og Beskæftigelse, Københavns Kommune, 2016 -2017. Resultater: Projektledelse på udvikling af profil, kurser samt fondsansøgning for Akademiet (for borgere med mentale handicap). Koncept samt infomateriale om frivillighed for hele CSBB. Sparring på velfærdsteknologiske udviklingsprojekter.
Administrator i Dansehallerne, København, 2002-2016. Ansvarsområde:  projektudvikling og -ledelse, organisationsudvikling samt alle daglige funktioner, udvikling og dialog m.m., vedrørende Dansehallernes brugergrupper. Servicering og vejledning af brugere med alle nationaliteter. En funktion, der kræver evner for selv-ledelse og kommunikation med mange typer af mennesker. Stillingen er udviklet på mit initiativ. Eksempler:

Projektudvikling og koordineringserfaring

Projektansvarlig/ koordinator for den daglige træning, 2003-2016. Resultater: Skabt et imødekommende og servicemindet arbejdsmiljø med kompetent faglig udveksling for internationale dansekunstnerne.
Projektleder/ projektkoordinator for udviklings- og efteruddannelsesprogram med internationale mentorer (Spot On), 2012-2014. Resultater: Et projekt, der møder anerkendelse i kunstnermiljøet. Et projekt, der havde stor udviklingsværdi og var trædesten for mange. At fastholde den kunstneriske ledelse i at udvikle og forbedre konceptet kontinuerligt.
Udvikler/ projektkoordinator på talentprogram for børn og unge (Dansevæksthuset), 2007-2012. Resultater: at udvikle et talentprogram med stor kunstnerisk integritet i tæt samarbejde med relevante faggrupper.  Har sendt flere unge videre til professionelle uddannelser. Erfaring i klar kommunikation til børnegruppe og forældre uden danseteknisk indsigt samt vejledningssamtaler.
Koordinator på EU ansøgning til nordic keðja encounters, 2007. Resultater: ansøgningen lykkedes og der gennemførtes netværksmøder over en længere årrække.
Udvikler/ projektkoordinator af årligt sommerseminar (Dansens Hus’ Summer Seminar), 2004-2008. Resultater: Internationalt kendskab til organisationen, gennem en årrække den eneste mulige efteruddannelse for professionelle bevægelseskunstnere. Skabte kontakt og netværk for deltagerne og organisationen.

Udvalgs- og organisationserfaring

Medarbejderrepræsentant, 2007-2015. Resultater: Har skabt en sund organisationskultur med konstruktiv dialog mellem ledelse og medarbejdere. Har skabt en god tillidsrelation mellem mig og mine kolleger. Har hjulpet medarbejderne gennem to fusioner og 1½ udflytning.
Udvalgsmedlem i bygningsudvalget, 2015. Resultater: Rumspecifikationen blev modtaget af de daglige brugere af bygningen uden bemærkninger andet end i positive.
Byggeudvalgsmedlem, 2008. Resultat: vi fik for få midler skabt et inspirerende arbejdsmiljø og scener for professionelle kunstnerne samt de danseskoler, der benytter sig af husets lokaler.
Proceskonsulent for Hønseriget Tokkeruplund, freelance, 2015-. Resultater: nystartet mikro-hønseri, der er godt på vej til at tage form. Giver sparring, laver workshops, fundraising og hjælper udviklingen på vej.
Underviser i kropsbevidsthed hos Clementsen & co, 2009. Resultater: Hjælpe kursisterne i deres udvikling- eller helingsproces ved at sætte fokus på kroppens signaler og sundhedstegn.
Underviser i kropsbevidsthed på Tegnsprogstolkeuddannelsen, 2003. Resultater: Gennem dramaøvelser at øve eleverne i at kommunikere nonverbalt. Skabe bevidsthed om kroppens og gestikkens sprog.
Udøvende dansekunstner, 1995-2006. Resultater: Kunstnerisk forståelse og indsigt. Rutineret sceneerfaring og lederevner samt klar kommunikation og empati i ledelsen af andre kunstnere.

Uddannelse

Økonomistyring for ikke-økonomer (dm efteruddannelse), 2017.
Artlab (5 mdr.) – kursus, der uddanner kunstnere til at benytte deres fag og talent i nye sammenhænge, 2001.
HD enkeltfag i ”Organisationsteori og Projektledelse”, 1999.
Cand. mag i Teatervidenskab og Dansens Æstetik og Historie, Københavns Universitet, 1997.
Matematisk/ kemisk student fra Munkensdam Gymnasium, Kolding, 1991.

IT

Superbruger af Microsoft Office (inkl. Excel)
Erfaring i grafisk materiale i InDesign, Photoshop, Illustrator samt Publisher
Opdatering af hjemmeside via CMS.