HOLLYWOOD I VEDBÆK

Privat men ikke indelukket

Villaen ligger på kanten af Øresund og er privat afskærmet ud mod vejen og mod naboer til begge sider. Det private islæt er vigtigt. Men med en ombygning må det ikke blive en lukket fornemmelse for husets beboere, der ønsker mere lys og større udsyn. Ved at ændre i landskab og beplantning mod vejen, lukkes aftenlyset ind fra vestsiden, mens en åben gårdhave i midten af huset både giver lys og luft og et privat rum. Indvendig åbnes rummene op med mulighed for afskærmning i form af skydedøre og villaens nye profil bliver åbne, tværgående kig gennem gennem ejendommen og ud over havet.

Privatbolig, Vedbæk;
Ombygning af eksisterende ejendom;
bygherre: privat;
Projektstade: skitser 2007
Ombygning

Ombygning

Ombygning

Ombygning

Ombygning

Ombygning

Ombygning

Ombygning