Nyt liv med respekt for de gamle bygninger

Ombygning ved at vende det hele om

Den gamle malerisal på Nivaagaards malerisamlings ombygning åbnede bygningen i begge ender, og den blev derved ’vendt’, så man ikke længere føler man kommer ind i bagenden af huset. Salen indrettedes med mulighed for at arrangere koncerter og foredrag for op til 80 mennekser, der lagdes nyt tag, nye gulve og nye vinduer i mellempassagen til det øvrige museum, så et kig til den smukke have giver museumsgæsten et ophold i kunstindtagelsen.

Nivaagaards Malerisamling, Nivaa;
Bygherre: Nivagaards Malerisamling;
Rådgivere: Klaus Nielsen rådg.ing AS,
Akustiker Anders C. Gade;
Projektstade: Udført 2005-2008;
Anlægssum: 6,5 mio DKK

Se vores videre tanker om en yderligere ombygning her

Ombygning

Ombygning

Ombygning

Ombygning

Ombygning

Ombygning

Ombygning

Ombygning

Ombygning

Ombygning

Ombygning

Ombygning

Ombygning

Ombygning

Ombygning