At genfinde roen

Hvad der startede som et romantisk lille hus er gennem årene blevet om- og tilbygget til en stor enestående villa. I 1976 blev villaen opdelt i to lejligheder, men nu sammenlægges villaen igen, hvorfor det er blevet muligt at genfinde husets oprindelige struktur og dermed ro.

Det oprindelige med moderne funktionalitet

På stueplan fjernes de tidligere rumopdelinger, så der i stedet etableres ét stort rum, ligesom husets oprindelige struktur. Her etableres et stort køkkenalrum i hele rummets længde. Skabsplads holdes hovedsageligt under bordpladen, bortset fra køl og frys som bliver del af højskabe i hjørnet af rummet.
I den nordlige ende af rummet etableres nyt stort vindue, hvorunder der opbygges en sofa, så man kan ligge og kigge ud i haven eller følge med i arbejdet i køkkenet. På den måde bliver køkkenet både et arbejdsrum og en lounge.
Udenfor køkkenet opbygges en ny terrasse i mørk stålkonstruktion og tremmeværn, som belægges med træplanker.

Generelt, afdækkes de originale lofter så vidt muligt, og stukken renoveres. Gulve udskiftes i rum, som gennemgår ombygning. Der lægges i stedet her flot olieret egeparket i sildebensmønster, og der etableres høje paneler, som der allerede er gjort i stuen.

På den måde åbnes stueetagen op og skaber bedre forbindelse både opholdsrummene imellem og til haven.

ombygningen ombygningen ombygningen ombygningen ombygningen