Kontorbygning harmonerer sammenhæng og funktion

Tanken bag kontorhuset er at skabe en sammenhæng med de to øvrige værker, Ingvar Cronhammar har skabt til Vejle Spildevand; installationen Ariadne og den grønne porthvælving. Således vil denne kontorbygning have samme grønne farve og gennemskæres – som Ariadne – af Mølleholmsbækken. Øverste etage vil huse kontorer.

Projektstade: idéskitse, 2009.

Læs om Ingvar Cronhammars kunstneriske bearbejdning af Vejle Spildevand her

Bertelsen & Scheving - Vejle Spildevand - Ny kontorbygning - Nybyggeri
Bertelsen & Scheving - Vejle Spildevand - Ny kontorbygning - Nybyggeri
Bertelsen & Scheving - Vejle Spildevand - Ny kontorbygning - Nybyggeri
Bertelsen & Scheving - Vejle Spildevand - Ny kontorbygning - Nybyggeri
Bertelsen & Scheving - Vejle Spildevand - Ny kontorbygning - Nybyggeri
Bertelsen & Scheving - Vejle Spildevand - Ny kontorbygning - Nybyggeri
Bertelsen & Scheving - Vejle Spildevand - Ny kontorbygning - Nybyggeri
Bertelsen & Scheving - Vejle Spildevand - Ny kontorbygning - Nybyggeri
Bertelsen & Scheving - Vejle Spildevand - Ny kontorbygning - Nybyggeri