Frit udsyn med privatlivet i behold

Arbejde med landskab. Parken er placeret mellem Strandvejen og en flere etager høj skrænt mod Øresund og bebyggelsen Mikkelborg Park på den anden side. Det giver mulighed for at åbne parken op mellem bebyggelsen og Øresund ved at bevare solitære træer. De giver nemlig dels en smuk forgrund til udsigten fra bebyggelse til Øresund, men skjuler stadig bebyggelsen set fra Strandvejen. På den måde er der ingen i bebyggelsen, der vil have fuld, uforstyrret udsigt over vandet, men der vil altid være et eller flere træer i forgrunden af “billedet” for at skabe den smukkeste måde at betragte en udsigt på. Fortætningerne lukker for udsyn til de dele af bebyggelsen, der ligger tættest på skrænten og åbner der, hvor bebyggelsen ligger længst fra skrænten.

Landskab

 

Idéskitse, renovering af Mikkelborg Park i Nivå

Bygherre: Ejerforeningen Mikkelborg Park

Rådgivere: Bertelsen & Scheving ApS, Breimann & Bruun

Projektstade: Idéskitse 2008

Kvm./anlægssum: 3.600 kvm. / 2 mio. kr.

 Landskab Landskab

LandskabLandskab