Nybyggeri

Vi skelner ikke mellem det historiske og det moderne, når vi arbejder. Vi arbejder med arkitektur, hvad enten vi aflæser, forstår eller arbejder med et steds og rums rytme.

Klampenborg: Ny kaperstald

Nybyggeri ved Dyrehaven på Sjælland. I maj 2015 fik kaperne og deres heste nye bygninger. Den nye kaperstald samler heste og kuske på deres fælles arbejdsplads, komplet med servicefaciliteter og kuskerum.

Bertelsen & Scheving - SMK - Nyt Auditorium

Statens Museum for Kunst: Nyt auditorium

Det er en særdeles bunden opgave at bygge om eller til på et museum. Et utal af krav, der ofte kan være modsatrettede, skal opfyldes. Den originale arkitektur skal honoreres, det nye rums funktion skal være perfekt, dørene skal være brandsikrede – og det skal være smukt!

Bertelsen & Scheving - Taarbæk Kirke - Nybyggeri

Taarbæk Kirke – nyt menighedshus

På foranledning af menighedsrådet er der i 2019 udarbejdet forslag til et menighedshus i kirkegårdens sydøstre hjørne, placeret parallelt med en eksisterende materialebygning med kirkekontor.

Bertelsen & Scheving - Musicon, Roskilde - Nybyggeri

Musicon, Roskilde: Genbrug er guld

Idéforslag og skitsering til ressourceplads af Basgangen på Musicon i Roskilde. Ressourcepladsen skal bidrage interagerende og kvalitativt til den tætte bydel, hvor ressourcepladserne ofte får en meget central og synlig placering.

Bertelsen & Scheving - Beijing - Nybyggeri

Skandinavien møder Kina på 17. etage

Skitseforslag til kontormiljø i Beijing, Kina. Skandinavisk stramhed møder kinesisk erhvervsliv i skitsen til indretning af to kontoretager for et investeringsselskab i Beijing, Kina.

Bertelsen & Scheving - Almen Bolig + - Nybyggeri

Almen Bolig +

Konkurrence, Almen Bolig +. Fleksible boliger, der kan indrettes på den enkeltes præmisser. KABs oplæg til billige boliger forenes her med tidens drømme om store rum og individualitet.

Bertelsen & Scheving - Frederikssund - Nybyggeri

Rationel og repræsentativ administrationsbygning

Konkurrence, Ny administrationsbygning til Haldor Topsøe A/S, Frederikssund. Indbudt konkurrence om ny administrationsbygning til Haldor Topsøe A/S er vundet i et samarbejde med DS Flexhal og Breimann & Bruun Landschaftsarchitekten.

Bertelsen & Scheving - St. Kongensgade - Nybyggeri

Himmel og rav mødes i St. Kongensgade

Butiksindretning for Royal Amber i København. Indretning af butikslokale med fokus på lyset og med ravet som omdrejningspunkt.

Bertelsen & Scheving - Frederiksberg - Nybyggeri

Transformation af facade med grøn profil på Frederiksberg

Forslag til facadetransformation og etablering af altaner på ejendom på H.C. Ørstedsvej på Frederiksberg. Med en lukning af facaden, er det ønsket, at der skabes en mere gennemtænkt facadetransformation, som vil give bygningen en ny arkitektonisk og grøn profil, som forholder sig kunstnerisk til dine omgivelser.

Bertelsen & Scheving - Det Nye Kongelige Teater - Nybyggeri

Konkurrenceforslag: Det nye Kongelige teater

Konkurrence om det ny Kongelige Teater. En lysende teaterø – en moderne arkitektur på grænsen mellem klassisk og avantgarde. Publikum ledes og forledes af lysende bygningsmomenter i honninggul alabast. Forventningsrum.

Bertelsen & Scheving - Hamborg - Nybyggeri

Skitse til teaterbygning i Hamborg

Deutsches Schauspielhaus Hamburg. Konkurrence, Prækvalifikationsskitseprojekt; 2010.

Bertelsen & Scheving - Vejen Kunstmuseum - Nybyggeri

Udvidelse af Vejen Kunstmuseum

Skitse til udvidelse af Vejen kunstmuseum fra 1997. Samarbejde med billedkunstner Per Kirkeby.

Bertelsen & Scheving - Beijing - Nybyggeri

Kunstnerby i Beijing

Konkurrenceoplæg om atelierboliger til kunstnere i Beijing, Kina udført i samarbejde med billedkunstner Morten Stræde og landskabsarkitekt Bertel Bruun.

Bertelsen & Scheving - Lille Sal - Nybyggeri

En lille multisal

Ombygning og nyindretning af teater- og eksamenssal.

Bertelsen & Scheving - Sorø - Nybyggeri

Nybyggeri: Boliger i Sorø – Banevej

Nybyggeri på Banevej 30, Sorø. Grundens placering midt mellem sø og skov, tæt på by og bane, rummer mange åbenlyse kvaliteter og muligheder. Nærværet af den omgivende natur og Sorøs rige kulturhistorie tager plads i en, når man opholder sig på dette sted. Det er i denne bevidsthed, i denne fortælling, at projektet forankres.

Bertelsen & Scheving - Nicaragua - Nybyggeri

Gensyn med kulturhus i Nicaragua

Centro Cultural Managua, Nicaragua. 25 år efter opførelsen af kulturhuset Centro Cultural i Managua er huset stadig i flittigt brug.

Bertelsen & Scheving - Esbjerg Kunstmuseum - Nybyggeri

Udvidelse af Esbjerg Kunstmuseum

Skitse til udvidelse af Esbjerg kunstmuseum udarbejdet i samarbejde med Per Kirkeby.

Bertelsen & Scheving - København - Nybyggeri

Fornyelse af klassisk 50’er ejendom

Herlevgårdsvej, København. Fornyelse: Pilotprojekt for ejendomsrenovering, Lejligheds-sammenlægning for Boligforeningen 3B.

Bertelsen & Scheving - Aarhus Kunstmuseum - Nybyggeri

Konkurrenceforslag til Aarhus Kunstmuseum

Konkurrence: Forslag til en ny museumsbygning til Aarhus Kunstmuseum. Bygningens særlige tektonik tager afsæt i stedet, så forholdet til omverdenen og de ydre rumlige størrelser er en karakteristisk del af projektet.

Bertelsen & Scheving - Dragør - Nybyggeri

Nyt administrationshus til TAMU

Nybyggeri af TAMU-Center i Dragør. TAMU-centrene flytter deres administration til TAMU-Center Storkøbenhavn i Dragør. Centret mangler i den forbindelse et nyt administrationshus, der kan indeholde alle nødvendige funktioner.

Nybyggeri

Alle steder er unikke. Der kan være en variation eller et karaktertræk i landskabet, et særkende hos naboerne, et vilkår i undergrunden. det opfatter vi som muligheder, vi kan udnytte til at tegne nye bugninger lige netop til det sted, hvor de skal ligge.

Byplanlægning

Beboernes ønsker og ambitioner er grundstammen i ethvert byplanlægningsprojekt. Dertil er der lokalplanen at tage hensyn til, som helst skal tage udgangspunkt i bæredygtighed og forholde sig til  landskabet uden om.

Bertelsen & Scheving - Nakskov - Nybyggeri

Nakskov Sydkaj: Boliger

I 2022 går vi i gang med et større byggeri på Sydkajen i Nakskov Havn. Der er tale om blandet bolig og erhverv med hovedvægten på boliger. Husene får en helt unik placering med udsigt til byens historiske bykerne og den flotte sammenhængende havnefront i Havnegade.

Bertelsen & Scheving - Nakskov - Landskab

Nakskov: Ny havnepromenade

På Sydkaj udføres fra 2022 en ny havnepromenade foran den kommende boligbebyggelse, som vi også har tegnet, langs havnen mellem Skandsen og Sydkaj. Havnepromenaden vil fremme det stille, men også mere aktive hverdagsliv.

Bertelsen & Scheving - Stald - Giraffer - Knuthenborg

Knuthenborg: Savannestald til girafferne

Girafhuset, også kaldet Savannestalden, i Knuthenborg Safaripark er taget i brug og girafferne er flyttet ind.

Bertelsen & Scheving - Trelleborg - Vikingeborg - Genopretning

Trelleborg: 1:1 udsnit af vikingeborg

Efter en prækvalifikation har vi vundet udbuddet om at stå i spidsen for det store arbejde med at rekonstruere et udsnit af vikingeborgen Trelleborg.

Bertelsen & Scheving - Langkær Gymnasium & HF, Århus - Nybyggeri

Ankomst og afsked på gymnasiet, 2006

Gesamtkunstwerk kaldet Angels and Ghosts på Langkær Gymnasium & HF i Århus. Kunstneren Erik A. Frandsen har sammen med Jens Bertelsen skabt en kunstnerisk bearbejdning af hovedindgangen til Langkær Gymnasium. Selve bygningen er tegnet af Friis & Moltke i 1976.

Bertelsen & Scheving - Estland - Nybyggeri

Nationalmuseum i Estland

Konkurrence, 2006. Skitse til nyt Nationalmuseum i Tartu, Estland – stort og åbent som en hangar.

Bertelsen & Scheving - Virum - Nybyggeri

Idéskitse til privatbolig på Brovænget i Virum

Den delvist fredede grund satte dagordenen for udformningen af denne privatvilla som et ”trætophus” ned til Kollelev Mose.

Bertelsen & Scheving - Jonstruplejren - Nybyggeri

Jonstruplejren: Undervisning i den gamle flygtningelejr

Konkurrence for indretning af Jonstruplejren. Ventilationssystemet bliver et kunstnerisk motiv.

Bertelsen & Scheving - Jægersborg - Nybyggeri

Hus som i New England

Tilbygning til privatbolig i Jægersborg. Tilbygning og nyt tag.

Bertelsen & Scheving - Södra, Sverige - Nybyggeri

Lys gennem løvfang danner inspiration for ny tennishal

Konkurrence. Foliage, forslag til en tennishal i Södra i Sverige. Folk, der spiller tennis, ved, at den største fornøjelse i verden er at spille tennis under åben himmel, i skyggen af svalende træer.

Bertelsen & Scheving - Gammel Holtegaard - Nybyggeri

Orangeri – Den historiske baggrund

Vi har udført en analyse af et indkøbt forslag til orangeri på Gammel Holtegaard. Hos Bertelsen og Scheving er baggrunden for et historisk projekt altid med tanke og respekt for det større historiske perspektiv.

Bertelsen & Scheving Arkitekter - K21 - Villa Munchen

München: Skitseprojekt til privat villa

Skitseforslag til en ny spændende villa i München. En privat bygherre ønsker et nyt og større hus på en grund i et etableret kvarter i München. Det nye hus skal gerne have slægtskab med det gamle, som ikke kan genbruges på grund af dårlig stand og pladsmangel. Facaderne er i proces men planerne er så småt ved at lande.

Bertelsen & Scheving - Pavillon - Gl Joltegaard - Barokhave - Konkurrence

Gl. Holtegaards barokhave: Et nyt blik på Gl. Holtegaard

Konkurrence om ny pavillon i Gl. Holtegaards barokhave i Gl. Holte. Bertelsen & Schevings pavillon vandt indkøb ved Gl. Holtegaards konkurrence om et nyt orangeri.

Bertelsen & Scheving - Car Gallery Parkeringshus - Nybyggeri

En forbindelse mellem mennesker og biler

Car Gallery parkeringshus ved Landgreven i København. Et galleri til biler og en sollys plads med cafeer, butikker og marked skal gøre Landgreven til et attraktivt byrum.

Bertelsen & Scheving - Landemærket, København - Nybyggeri

Ombygning mens bygningen bruges

Den komplekse ombygning, fordelt på fire etagers til dels sammenhængende lejemål i en stor kontorbygning, blev gennemført mens bygningen var i brug. Opgaven krævede derfor omfattende rokadeplanlægning for at sikre både virksomhedens produktivitet og byggesagens gennemførelse.

Bertelsen & Scheving - Købmagergade - Nybyggeri

De hemmelige haver i Købmagergade

Købmagergade og flere af dens sidegader i indre København er strøggader og bag husene ligger gemte private gårde. Her ligger uudnyttede ressourcer med et iboende potentiale til at skabe nye åndehuller i byen.

Bertelsen & Scheving - Vejdirektoratet - Nybyggeri

Vejen og broen som motiv

Udsmykningsskitse til Vejdirektoratet. Rygraden i udsmykningsskitsen er den store rigdom af billeder, der findes med vejen og broen som motiv.

Rabalder Parken i Roskilde: Toilethus

Nybyggeri i Rabalder Parken, Roskilde. Rabalder Parken er et regnvandsbassin, der også fungerer som skatepark og rekreativt område. Derfor er der behov for et offentligt toilet på området, der kan indgå i parkens rå karakter.

Bertelsen & Scheving - København - Nybyggeri

Altaner og karnapper for 3B

Ejendomsrenovering, lejlighedssammenlægning og haveprojekt for Boligforeningen 3B.

Bertelsen & Scheving - Videbæk - Nybyggeri

Privat: 0-energi velfærdsbygning

Velfærdsbygning i Videbæk, Jylland.

Bertelsen & Scheving - Søndermarken - Nybyggeri

Fire nye pavilloner i Søndermarken

Kongeligt bygningsinspektorat. Nyfortolkning af de fire pavilloner, der oprindeligt har stået i den romantiske have.

Bertelsen & Scheving - Nybyggeri - Ridehal - Ballonhangaren

Ballonhangaren på Amagerfælled: Ny Ridehal

Vi har tegnet en ny hal, hvis udtryk og konstruktioner tager afsæt i den historiske hangar. Der er tale om en stålkonstruktion beklædt med træ, sortmalet udvendigt for at indskrive sig i kontekst med Ballonhangaren med ubehandlet træ indvendigt, for lyst og venligt udtryk.

Vitskøl: TAMU-center

Vitskøl TAMU-center står nu færdigt med to nye bygninger. Vi har bygget det såkaldte “Skovhuset”, der er café, butik og opholdssted for eleverne samt en firlænget kostafdeling, hvor elevernes værelser vender ud mod skoven, mens den indre gård, som eleverne selv har indrettet, er til fælles afbenyttelse.

Bertelsen & Scheving - Vitskøl Kloster - Nybyggeri

Vitskøl Kloster: Nyt og gammelt forenes

Nybyggeri i det kulturhistoriske anlæg, Vitskøl Kloster. Klosteret får nye bygninger, som indskriver sig i stedets identitet og skaber stærkere sammenhæng internt og med naturen.

Enghaveparken: Arne Jacobsens boder

Enghaveparken, der er et enestående eksempel på tidlig dansk funktionel modernisme, er blevet gennemrenoveret, og Tredje Natur har stået for den hidtil mest omfattende skybrudssikring i København. 

Bertelsen & Scheving - Flensborg - Nybyggeri

Boligbyggeri med inspiration fra kolonihaven

Vinder af konkurrence om Flensburg am Wasserturm, et nyt boligbyggeri i Flensborg, hvor boliger blandes med stier og masser af private friarealer i overskuelige størrelser.

Bertelsen & Scheving - Museumscenter Aars - Nybyggeri

Boligbyggeri med inspiration fra kolonihaven

Ombygning af Museumscenter Aars er udført i samarbejde med billedkunstner Per Kirkeby.

Bertelsen & Scheving - Frederiksberg - Nybyggeri

Skitse til ombygning af villa på Kong Georgs Vej

Privat bolig på Frederiksberg. Radikale tagløsninger. Projektstade: ideskitser 2006.

Bertelsen & Scheving - Vedbæk - Nybyggeri

Ombygning af privat bolig i Vedbæk

Hollywood i Vedbæk. Det private islæt er vigtigt. Dog må det ikke blive en lukket fornemmelse for husets beboere, der ønsker mere lys og større udsyn.

Nyt slamsiloanlæg: Indvielse i Vejle

Nyt slamsiloanlæg udført for Vejle Spildevand. Lørdag den 17. august blev Vejle Spildevands nye slamsiloanlæg indviet med taler og roser. Men anlægget var allerede taget i brug før den officielle indvielse.

Bertelsen & Scheving - Strøget, København - Nybyggeri

Det eneste nye hus på Strøget

Idéskitse til butik og domicil ved Rådhuspladsen i København. Ny bebyggelse udviklet i samarbejde med TETRIS A/S.

Bertelsen & Scheving - Beijing - Nybyggeri

Luksuriøs shopping i Beijing

Indretning af PAD Furniture, Kina. Komplet koncept for møbelstormagasin i Beijing, hvor omdrejningspunktet er en luksuriøs rejse.

Bertelsen & Scheving - Holstebro - Nybyggeri

Boligbebyggelse i Holstebro

Konkurrence om Boligbebyggelsen Tommelise i Holstebro.

Bertelsen & Scheving - Naturhistorisk Museum - Nybyggeri

Konkurrenceforslag om Naturhistorisk museum

Konkurrence. Statens Naturhistoriske Museum, 2009. Med afsæt i et underjordisk digitalt NEWSROOM ledes den besøgende ud i museets samlinger.

Bertelsen & Scheving - Stockholms Stadsbibliotek - Nybyggeri

Udvidelse af Aspelunds Stockholms Stadsbibliotek

Konkurrence: Idéskitse. Udvidelse af Aspelunds Stockholms Stadsbibliotek fra 2007.

Bertelsen & Scheving - Frederiksberg Have - Nybyggeri

Diskrete servicepavilloner i Frederiksberg Have

Udskiftning og nytænkning i Frederiksberg Have. Frederiksberg Have har, med sine ca. 3 mio. besøgende om året, behov for en ny moderne iskiosk og nye offentlige toiletter.

Bertelsen & Scheving - Øregaard Park - Nybyggeri

Dukketeater i Øregaard Park

Forslag til dukketeater i Øregaard Park. En multieventpavillon for marionet- og dukketeater vil være en naturlig tilføjelse til den romantiske park ved Øregaard Museum.

Mødecenter Frederiksholms Kanal: Rum til samtale på Slotsholmen

Nybyggeri af mødecenter til Transport- og Bygningsminiteriet i Frederiksholms Kanal, København. Mellem bygninger, der kan dateres tilbage til begyndelsen af 1700-tallet står et spritnyt mødecenter nu klar til at blive taget i brug.

Bertelsen & Scheving - Herfølge - Nybyggeri

Almennyttige boliger i grønne omgivelser

180 almennyttige boliger på Nonnebakken i Herfølge.

Bertelsen & Scheving - Gilleleje - Nybyggeri

Tilbygning til villa i Gilleleje

Skitse til nybygning fra 2006. Tre forskellige skitser til en længe, der kan indeholde bådehus, garage og værksted til strandvejsvilla i Gilleleje.

Transformation

Den lykkelige transformation er den, hvor den gode story telling er intakt samtidig med at de nye funktioner har fået den plads og den rumlighed, som var drømmen for alt det nye.

Bertelsen & Scheving - Sportshalle Berlin - Nybyggeri

Bæredygtig sportshal til berlinerne

Konkurrence om Sportshalle Berlin. Ny bæredygtig sportshal til en grundskole i Berlins forstæder kan både bruges til skoleidræt og foreningssport i lokalsamfundet.

Bertelsen & Scheving - Berlin - Nybyggeri

Bernauer Strasse besøgscenter og mindepark

Konkurrence, Berlin 2007. I Bernauer Strasse Besøgscenter og Mindepark kan de besøgende selv opleve det historiske sted på flere niveauer.

Nybyggeri

Vi skelner ikke mellem det historiske og det moderne, når vi arbejder. Vi arbejder med arkitektur, hvad enten vi aflæser, forstår eller arbejder med et steds og rums rytme.
Bertelsen & Scheving - Nakskov - Landskab

Nakskov: Ny havnepromenade

På Sydkaj udføres fra 2022 en ny havnepromenade foran den kommende boligbebyggelse, som vi også har tegnet, langs havnen mellem Skandsen og Sydkaj. Havnepromenaden vil fremme det stille, men også mere aktive hverdagsliv.

Bertelsen & Scheving - Nakskov - Nybyggeri

Nakskov Sydkaj: Boliger

I 2022 går vi i gang med et større byggeri på Sydkajen i Nakskov Havn. Der er tale om blandet bolig og erhverv med hovedvægten på boliger. Husene får en helt unik placering med udsigt til byens historiske bykerne og den flotte sammenhængende havnefront i Havnegade.

Klampenborg: Ny kaperstald

Nybyggeri ved Dyrehaven på Sjælland. I maj 2015 fik kaperne og deres heste nye bygninger. Den nye kaperstald samler heste og kuske på deres fælles arbejdsplads, komplet med servicefaciliteter og kuskerum.

Bertelsen & Scheving - Taarbæk Kirke - Nybyggeri

Taarbæk Kirke – nyt menighedshus

På foranledning af menighedsrådet er der i 2019 udarbejdet forslag til et menighedshus i kirkegårdens sydøstre hjørne, placeret parallelt med en eksisterende materialebygning med kirkekontor.

Bertelsen & Scheving - Stald - Giraffer - Knuthenborg

Knuthenborg: Savannestald til girafferne

Girafhuset, også kaldet Savannestalden, i Knuthenborg Safaripark er taget i brug og girafferne er flyttet ind.

Vitskøl: TAMU-center

Vitskøl TAMU-center står nu færdigt med to nye bygninger. Vi har bygget det såkaldte “Skovhuset”, der er café, butik og opholdssted for eleverne samt en firlænget kostafdeling, hvor elevernes værelser vender ud mod skoven, mens den indre gård, som eleverne selv har indrettet, er til fælles afbenyttelse.

Bertelsen & Scheving - Nybyggeri - Ridehal - Ballonhangaren

Ballonhangaren på Amagerfælled: Ny Ridehal

Vi har tegnet en ny hal, hvis udtryk og konstruktioner tager afsæt i den historiske hangar. Der er tale om en stålkonstruktion beklædt med træ, sortmalet udvendigt for at indskrive sig i kontekst med Ballonhangaren med ubehandlet træ indvendigt, for lyst og venligt udtryk.

Enghaveparken: Arne Jacobsens boder

Enghaveparken, der er et enestående eksempel på tidlig dansk funktionel modernisme, er blevet gennemrenoveret, og Tredje Natur har stået for den hidtil mest omfattende skybrudssikring i København. 

Bertelsen & Scheving - SMK - Nyt Auditorium

Statens Museum for Kunst: Nyt auditorium

Det er en særdeles bunden opgave at bygge om eller til på et museum. Et utal af krav, der ofte kan være modsatrettede, skal opfyldes. Den originale arkitektur skal honoreres, det nye rums funktion skal være perfekt, dørene skal være brandsikrede – og det skal være smukt!

Bertelsen & Scheving - Trelleborg - Vikingeborg - Genopretning

Trelleborg: 1:1 udsnit af vikingeborg

Efter en prækvalifikation har vi vundet udbuddet om at stå i spidsen for det store arbejde med at rekonstruere et udsnit af vikingeborgen Trelleborg.

Terrorsikring

Det store spørgsmål, når man foretager terrorsikring i forbindelse med restaurering af en bygning, er, hvordan bygningen kan forblive åben og imødekommende samtidig med at et højt sikkerhedsniveau etableres

Bertelsen & Scheving - Flensborg - Nybyggeri

Boligbyggeri med inspiration fra kolonihaven

Vinder af konkurrence om Flensburg am Wasserturm, et nyt boligbyggeri i Flensborg, hvor boliger blandes med stier og masser af private friarealer i overskuelige størrelser.

Bertelsen & Scheving - Beijing - Nybyggeri

Skandinavien møder Kina på 17. etage

Skitseforslag til kontormiljø i Beijing, Kina. Skandinavisk stramhed møder kinesisk erhvervsliv i skitsen til indretning af to kontoretager for et investeringsselskab i Beijing, Kina.

Aristo

Formidling

Jens Bertelsen har udgivet en lang række prisvindende bøger om kunst- og arkitektur på sit enmandsforlag Aristo.

Bertelsen & Scheving - Almen Bolig + - Nybyggeri

Almen Bolig +

Konkurrence, Almen Bolig +. Fleksible boliger, der kan indrettes på den enkeltes præmisser. KABs oplæg til billige boliger forenes her med tidens drømme om store rum og individualitet.

Bertelsen & Scheving - Estland - Nybyggeri

Nationalmuseum i Estland

Konkurrence, 2006. Skitse til nyt Nationalmuseum i Tartu, Estland – stort og åbent som en hangar.

Bertelsen & Scheving - Virum - Nybyggeri

Idéskitse til privatbolig på Brovænget i Virum

Den delvist fredede grund satte dagordenen for udformningen af denne privatvilla som et ”trætophus” ned til Kollelev Mose.

Bertelsen & Scheving - Frederiksberg - Nybyggeri

Skitse til ombygning af villa på Kong Georgs Vej

Privat bolig på Frederiksberg. Radikale tagløsninger. Projektstade: ideskitser 2006.

Bertelsen & Scheving - Vedbæk - Nybyggeri

Ombygning af privat bolig i Vedbæk

Hollywood i Vedbæk. Det private islæt er vigtigt. Dog må det ikke blive en lukket fornemmelse for husets beboere, der ønsker mere lys og større udsyn.

Bertelsen & Scheving - Frederikssund - Nybyggeri

Rationel og repræsentativ administrationsbygning

Konkurrence, Ny administrationsbygning til Haldor Topsøe A/S, Frederikssund. Indbudt konkurrence om ny administrationsbygning til Haldor Topsøe A/S er vundet i et samarbejde med DS Flexhal og Breimann & Bruun Landschaftsarchitekten.

Nyt slamsiloanlæg: Indvielse i Vejle

Nyt slamsiloanlæg udført for Vejle Spildevand. Lørdag den 17. august blev Vejle Spildevands nye slamsiloanlæg indviet med taler og roser. Men anlægget var allerede taget i brug før den officielle indvielse.

Bertelsen & Scheving - St. Kongensgade - Nybyggeri

Himmel og rav mødes i St. Kongensgade

Butiksindretning for Royal Amber i København. Indretning af butikslokale med fokus på lyset og med ravet som omdrejningspunkt.

Bertelsen & Scheving - Strøget, København - Nybyggeri

Det eneste nye hus på Strøget

Idéskitse til butik og domicil ved Rådhuspladsen i København. Ny bebyggelse udviklet i samarbejde med TETRIS A/S.

Bertelsen & Scheving - Frederiksberg - Nybyggeri

Transformation af facade med grøn profil på Frederiksberg

Forslag til facadetransformation og etablering af altaner på ejendom på H.C. Ørstedsvej på Frederiksberg. Med en lukning af facaden, er det ønsket, at der skabes en mere gennemtænkt facadetransformation, som vil give bygningen en ny arkitektonisk og grøn profil, som forholder sig kunstnerisk til dine omgivelser.

Bertelsen & Scheving - Jonstruplejren - Nybyggeri

Jonstruplejren: Undervisning i den gamle flygtningelejr

Konkurrence for indretning af Jonstruplejren. Ventilationssystemet bliver et kunstnerisk motiv.

Bertelsen & Scheving - Det Nye Kongelige Teater - Nybyggeri

Konkurrenceforslag: Det nye Kongelige teater

Konkurrence om det ny Kongelige Teater. En lysende teaterø – en moderne arkitektur på grænsen mellem klassisk og avantgarde. Publikum ledes og forledes af lysende bygningsmomenter i honninggul alabast. Forventningsrum.

Bertelsen & Scheving - Musicon, Roskilde - Nybyggeri

Musicon, Roskilde: Genbrug er guld

Idéforslag og skitsering til ressourceplads af Basgangen på Musicon i Roskilde. Ressourcepladsen skal bidrage interagerende og kvalitativt til den tætte bydel, hvor ressourcepladserne ofte får en meget central og synlig placering.

Bertelsen & Scheving - Beijing - Nybyggeri

Luksuriøs shopping i Beijing

Indretning af PAD Furniture, Kina. Komplet koncept for møbelstormagasin i Beijing, hvor omdrejningspunktet er en luksuriøs rejse.

Bertelsen & Scheving - Hamborg - Nybyggeri

Skitse til teaterbygning i Hamborg

Deutsches Schauspielhaus Hamburg. Konkurrence, Prækvalifikationsskitseprojekt; 2010.

Bertelsen & Scheving - Jægersborg - Nybyggeri

Hus som i New England

Tilbygning til privatbolig i Jægersborg. Tilbygning og nyt tag.

Bertelsen & Scheving - Södra, Sverige - Nybyggeri

Lys gennem løvfang danner inspiration for ny tennishal

Konkurrence. Foliage, forslag til en tennishal i Södra i Sverige. Folk, der spiller tennis, ved, at den største fornøjelse i verden er at spille tennis under åben himmel, i skyggen af svalende træer.

Bertelsen & Scheving - Holstebro - Nybyggeri

Boligbebyggelse i Holstebro

Konkurrence om Boligbebyggelsen Tommelise i Holstebro.

Bertelsen & Scheving - Gammel Holtegaard - Nybyggeri

Orangeri – Den historiske baggrund

Vi har udført en analyse af et indkøbt forslag til orangeri på Gammel Holtegaard. Hos Bertelsen og Scheving er baggrunden for et historisk projekt altid med tanke og respekt for det større historiske perspektiv.

Bertelsen & Scheving - Naturhistorisk Museum - Nybyggeri

Konkurrenceforslag om Naturhistorisk museum

Konkurrence. Statens Naturhistoriske Museum, 2009. Med afsæt i et underjordisk digitalt NEWSROOM ledes den besøgende ud i museets samlinger.

Bertelsen & Scheving - Vejen Kunstmuseum - Nybyggeri

Udvidelse af Vejen Kunstmuseum

Skitse til udvidelse af Vejen kunstmuseum fra 1997. Samarbejde med billedkunstner Per Kirkeby.

Bertelsen & Scheving Arkitekter - K21 - Villa Munchen

München: Skitseprojekt til privat villa

Skitseforslag til en ny spændende villa i München. En privat bygherre ønsker et nyt og større hus på en grund i et etableret kvarter i München. Det nye hus skal gerne have slægtskab med det gamle, som ikke kan genbruges på grund af dårlig stand og pladsmangel. Facaderne er i proces men planerne er så småt ved at lande.

Bertelsen & Scheving - Stockholms Stadsbibliotek - Nybyggeri

Udvidelse af Aspelunds Stockholms Stadsbibliotek

Konkurrence: Idéskitse. Udvidelse af Aspelunds Stockholms Stadsbibliotek fra 2007.

Bertelsen & Scheving - Beijing - Nybyggeri

Kunstnerby i Beijing

Konkurrenceoplæg om atelierboliger til kunstnere i Beijing, Kina udført i samarbejde med billedkunstner Morten Stræde og landskabsarkitekt Bertel Bruun.

Bertelsen & Scheving - Pavillon - Gl Joltegaard - Barokhave - Konkurrence

Gl. Holtegaards barokhave: Et nyt blik på Gl. Holtegaard

Konkurrence om ny pavillon i Gl. Holtegaards barokhave i Gl. Holte. Bertelsen & Schevings pavillon vandt indkøb ved Gl. Holtegaards konkurrence om et nyt orangeri.

Bertelsen & Scheving - Vitskøl Kloster - Nybyggeri

Vitskøl Kloster: Nyt og gammelt forenes

Nybyggeri i det kulturhistoriske anlæg, Vitskøl Kloster. Klosteret får nye bygninger, som indskriver sig i stedets identitet og skaber stærkere sammenhæng internt og med naturen.

Bertelsen & Scheving - Lille Sal - Nybyggeri

En lille multisal

Ombygning og nyindretning af teater- og eksamenssal.

Bertelsen & Scheving - Car Gallery Parkeringshus - Nybyggeri

En forbindelse mellem mennesker og biler

Car Gallery parkeringshus ved Landgreven i København. Et galleri til biler og en sollys plads med cafeer, butikker og marked skal gøre Landgreven til et attraktivt byrum.

Bertelsen & Scheving - Frederiksberg Have - Nybyggeri

Diskrete servicepavilloner i Frederiksberg Have

Udskiftning og nytænkning i Frederiksberg Have. Frederiksberg Have har, med sine ca. 3 mio. besøgende om året, behov for en ny moderne iskiosk og nye offentlige toiletter.

Bertelsen & Scheving - Sorø - Nybyggeri

Nybyggeri: Boliger i Sorø – Banevej

Nybyggeri på Banevej 30, Sorø. Grundens placering midt mellem sø og skov, tæt på by og bane, rummer mange åbenlyse kvaliteter og muligheder. Nærværet af den omgivende natur og Sorøs rige kulturhistorie tager plads i en, når man opholder sig på dette sted. Det er i denne bevidsthed, i denne fortælling, at projektet forankres.

Bertelsen & Scheving - Landemærket, København - Nybyggeri

Ombygning mens bygningen bruges

Den komplekse ombygning, fordelt på fire etagers til dels sammenhængende lejemål i en stor kontorbygning, blev gennemført mens bygningen var i brug. Opgaven krævede derfor omfattende rokadeplanlægning for at sikre både virksomhedens produktivitet og byggesagens gennemførelse.

Bertelsen & Scheving - Øregaard Park - Nybyggeri

Dukketeater i Øregaard Park

Forslag til dukketeater i Øregaard Park. En multieventpavillon for marionet- og dukketeater vil være en naturlig tilføjelse til den romantiske park ved Øregaard Museum.

Bertelsen & Scheving - Nicaragua - Nybyggeri

Gensyn med kulturhus i Nicaragua

Centro Cultural Managua, Nicaragua. 25 år efter opførelsen af kulturhuset Centro Cultural i Managua er huset stadig i flittigt brug.

Bertelsen & Scheving - Købmagergade - Nybyggeri

De hemmelige haver i Købmagergade

Købmagergade og flere af dens sidegader i indre København er strøggader og bag husene ligger gemte private gårde. Her ligger uudnyttede ressourcer med et iboende potentiale til at skabe nye åndehuller i byen.

Mødecenter Frederiksholms Kanal: Rum til samtale på Slotsholmen

Nybyggeri af mødecenter til Transport- og Bygningsminiteriet i Frederiksholms Kanal, København. Mellem bygninger, der kan dateres tilbage til begyndelsen af 1700-tallet står et spritnyt mødecenter nu klar til at blive taget i brug.

Bertelsen & Scheving - Esbjerg Kunstmuseum - Nybyggeri

Udvidelse af Esbjerg Kunstmuseum

Skitse til udvidelse af Esbjerg kunstmuseum udarbejdet i samarbejde med Per Kirkeby.

Bertelsen & Scheving - Vejdirektoratet - Nybyggeri

Vejen og broen som motiv

Udsmykningsskitse til Vejdirektoratet. Rygraden i udsmykningsskitsen er den store rigdom af billeder, der findes med vejen og broen som motiv.

Bertelsen & Scheving - Herfølge - Nybyggeri

Almennyttige boliger i grønne omgivelser

180 almennyttige boliger på Nonnebakken i Herfølge.

Bertelsen & Scheving - København - Nybyggeri

Fornyelse af klassisk 50’er ejendom

Herlevgårdsvej, København. Fornyelse: Pilotprojekt for ejendomsrenovering, Lejligheds-sammenlægning for Boligforeningen 3B.

Rabalder Parken i Roskilde: Toilethus

Nybyggeri i Rabalder Parken, Roskilde. Rabalder Parken er et regnvandsbassin, der også fungerer som skatepark og rekreativt område. Derfor er der behov for et offentligt toilet på området, der kan indgå i parkens rå karakter.

Bertelsen & Scheving - Gilleleje - Nybyggeri

Tilbygning til villa i Gilleleje

Skitse til nybygning fra 2006. Tre forskellige skitser til en længe, der kan indeholde bådehus, garage og værksted til strandvejsvilla i Gilleleje.

Bertelsen & Scheving - Aarhus Kunstmuseum - Nybyggeri

Konkurrenceforslag til Aarhus Kunstmuseum

Konkurrence: Forslag til en ny museumsbygning til Aarhus Kunstmuseum. Bygningens særlige tektonik tager afsæt i stedet, så forholdet til omverdenen og de ydre rumlige størrelser er en karakteristisk del af projektet.

Bertelsen & Scheving - København - Nybyggeri

Altaner og karnapper for 3B

Ejendomsrenovering, lejlighedssammenlægning og haveprojekt for Boligforeningen 3B.

Transformation

Den lykkelige transformation er den, hvor den gode story telling er intakt samtidig med at de nye funktioner har fået den plads og den rumlighed, som var drømmen for alt det nye.

Bertelsen & Scheving - Dragør - Nybyggeri

Nyt administrationshus til TAMU

Nybyggeri af TAMU-Center i Dragør. TAMU-centrene flytter deres administration til TAMU-Center Storkøbenhavn i Dragør. Centret mangler i den forbindelse et nyt administrationshus, der kan indeholde alle nødvendige funktioner.

Bertelsen & Scheving - Videbæk - Nybyggeri

Privat: 0-energi velfærdsbygning

Velfærdsbygning i Videbæk, Jylland.

Bertelsen & Scheving - Sportshalle Berlin - Nybyggeri

Bæredygtig sportshal til berlinerne

Konkurrence om Sportshalle Berlin. Ny bæredygtig sportshal til en grundskole i Berlins forstæder kan både bruges til skoleidræt og foreningssport i lokalsamfundet.

Nybyggeri

Alle steder er unikke. Der kan være en variation eller et karaktertræk i landskabet, et særkende hos naboerne, et vilkår i undergrunden. det opfatter vi som muligheder, vi kan udnytte til at tegne nye bugninger lige netop til det sted, hvor de skal ligge.

Bertelsen & Scheving - Søndermarken - Nybyggeri

Fire nye pavilloner i Søndermarken

Kongeligt bygningsinspektorat. Nyfortolkning af de fire pavilloner, der oprindeligt har stået i den romantiske have.

Bertelsen & Scheving - Berlin - Nybyggeri

Bernauer Strasse besøgscenter og mindepark

Konkurrence, Berlin 2007. I Bernauer Strasse Besøgscenter og Mindepark kan de besøgende selv opleve det historiske sted på flere niveauer.

Byplanlægning

Beboernes ønsker og ambitioner er grundstammen i ethvert byplanlægningsprojekt. Dertil er der lokalplanen at tage hensyn til, som helst skal tage udgangspunkt i bæredygtighed og forholde sig til  landskabet uden om.