Vitskøl TAMU-center står nu færdigt med to nye bygninger. Vi har bygget det såkaldte “Skovhuset”, der er café, butik og opholdssted for eleverne samt en firlænget kostafdeling, hvor elevernes værelser vender ud mod skoven, mens den indre gård, som eleverne selv har indrettet, er til fælles afbenyttelse.

 

 

Det er de røde vingetegl (lille dansk format), der binder det nye og det gamle sammen til en helhed. Facaderne på de nye bygninger spejler tørrelader i træ og bygninger i det åbne land. De mange synlige stolper, spær, luger og lemme kaster nye skygger dagen og året rundt, hvilket gør bygningerne levende.

De smukke billeder er taget af Jens Lindhe.

Vores helhedsplan for kloster og kostskole kan du læse om her:

Baggrund for projektet kan du læse om her:

Se anmeldelse af byggeriet i arkitekten her:

Se vores andre TAMU projekter her:

Skolebyggeri – Vitskøl, Nordjylland
Art: Nybyggeri
Bygherre: Fonden til Vitskøls Klosters Bevarelse
Projektstade: udført 2019